Laat zien, die beeldige bolle buik!

kledingIk heb onlangs een zwangerschapsbroek gekocht, een skinny jeans. Mama high rib heet ie. Ofzoiets. Van de H&M, de winkel die ik een paar jaar geleden geprobeerd heb in de ban te doen. Is niet gelukt. En toegegeven: die broek zit fantastisch!

Maar los van die broek (plus die ene die ik van mijn spinningjuf heb gekregen) houd ik me in. Met een elastiekje in het knoopsgat en wat langere shirtjes red ik het allemaal nog prima. Maar dat schijn ik dus allemaal volkomen verkeerd aan te pakken. Ik móet namelijk investeren in positiemode.

Oh jee.

Maar het is nog niet te laat. Ik heb nog drie maanden te gaan, en dus kan ik mijn enorme modeflaters proberen om te zetten in iets fatsoenlijks, zodat ik de resterende tijd als een heuse fashionista met mijn bolle buik, billen én borsten kan pronken! De tijd van oma’s hobbezakken is namelijk echt allang voorbij! Zolang ik me aan de volgende regels houd, komt het misschien allemaal nog goed.

Tuniek – Om te beginnen moet ik heel snel een zwarte legging met een leuk tuniekje gaan aanschaffen. Liefst met een strikje onder mijn tieten, zodat mijn buik extra wordt geaccentueerd. Of een nauwsluitend stretchjurkje. Behalve mijn buik is mijn grandioos groeiende decolleté immers ook nog steeds erg spannend.

Lingerie – Zwangerschapslingerie, je hebt het schijnbaar echt nodig! Het is immers de basis van iedere outfit. Dat ik mijn eigen vertrouwde ondergoed nog steeds draag (wat bezielt me?), is dus echt stom. Ik geef mijn lichaam niet de steun die het zo hard nodig heeft, en bovendien voel ik me niet erg aantrekkelijk. En ik maar denken dat dat kwam door die extra kilo’s die ik meezeul. Stom van me! Snel wat spannende setjes aanschaffen dus. Is ook leuk voor D…

Schoenen – Echt! Die knalblauwe gympen draag je thuis maar! Daar kun je je dus niet mee in het openbaar vertonen! Comfortabele schoenen oké, maar wel met een lage hak en in een neutrale kleur. Dan zie ik er op mijn allerbest uit, én, ook erg belangrijk, voorkom ik valpartijen. Helaas zal ik die beeldige langere hakjes dus nog even moeten laten staan. Veiligheid voor alles! Gelukkig mogen (lees: moeten) ballerina’s wel. En dat is ook helemaal mijn stijl.

Accessoires – Deze mogen niet ontbreken. Een leuke gekleurde sjaal of opvallende ketting geven net een beetje extra jeu en zorgen voor een instant wauw-effect. Bovendien zal mijn omgeving niet denken: heeft ze nou alweer hetzelfde aan?! Stel je voor, zeg!

Jeans – Jeeh! Ik moet een zwangerschapsjeans aanschaffen. Check! Al had ik deze liefst al wel na een week of twaalf gekocht. Oké. Maar toch. Ik ben al redelijk stylish verantwoord bezig!

Een gedachte over “Laat zien, die beeldige bolle buik!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s