Baby vs kat

Life with cats met tekst

Kattenliefhebbers opgelet!

Baby’s zijn net katten. De mijne in elk geval wel. Beetje slapen wanneer ze daar zin in heeft. Krijsen als ze honger heeft en er niet direct eten voorhanden is. Buikje rond eten wanneer zíj dat wil. Of dat nu elke anderhalf of vijf uur is, overdag of ’s nachts. Er worden geluiden geproduceerd, er wordt naar je gekeken met een bepaalde blik en je hebt geen idee wat ze wil. Als ze geknuffeld wil worden, neem je haar op schoot. Tot ze het totaal onverwacht weer zat is en gaat huilen. Je vraagt je af wat er in vredesnaam lollig is aan het slaan tegen een speeltje, maar net als mijn kat, vindt zij het fantastisch. Je dient je aan te passen aan haar wensen, want je baby (of kat) begint tegen te strubbelen als ze niet lekker ligt of zit. Dan maar een gebroken rug. Je kind gaat voor. Ze laat ongegeneerd scheten en boeren. Je kunt dure speeltjes kopen, maar het gelukkigst wordt ze van een of ander vodje. Evenals onze katten doet ze altijd leuke en bijzondere dingen, behalve als de camera aan staat. Ook heeft een gevoel voor bijzonder slechte timing en vraagt ze aandacht wanneer dat even níet uitkomt. Tijdens het koken bijvoorbeeld. Of als je een blog wil schrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s